Loodgieters sinds 1971

Tel.: (070) 517 93 82

Over Lommers installatiebedrijf

In 1971 richtten Hans en Ab Lommers het bedrijf 'Gebroeders Lommers' op.
Marcel Lommers, zoon van Hans en de huidige eigenaar, kreeg de liefde voor het vak met de paplepel ingegoten. In 1998 ging Marcel werken in het bedrijf van zijn vader. In 2000 werd de naam gewijzigd in Lommers Installatiebedrijf. De eerste jaren verrichten Hans en Marcel de werkzaamheden samen. In 2005 heeft Marcel Lommers het bedrijf overgenomen van zijn vader. Om alle klanten goed en vlot van dienst te kunnen blijven, zijn er momenteel 3 gediplomeerde monteurs in dienst.

De groei van het bedrijf heeft de visie van Marcel niet veranderd. Lommers Installatiebedrijf wil kwalitatief goed werk afleveren. Dit wil Marcel bereiken door veel op de werkvloer aanwezig te zijn. Om dit mogelijk te blijven maken is een administratieve kracht aangetrokken om het team van monteurs te ondersteunen.

Een van onze specialismen betreft de installatie en het onderhoud van luxe sanitair. Verder kunt u bij ons terecht voor vakkundig advies, installatie, onderhoud en reparatie van verwarmingsinstallaties, dakbedekking, lood- koper- en zinkwerken, riolering, ventilatiesystemen en gas- en waterinstallaties. Sinds juni 2012 mogen wij ons ook zonne-energie specialist noemen en plaatsen wij zonneboilers en zonnepanelen.

Contact

Lommers installatiebedrijf
Van Hallstraat 12
2241 KT Wassenaar
Tel. (070) 517 93 82

 

E-mail

Facebook

 

© Copyright 2010. Designed by P.Veninga

html templates
casinotemplates.net